Activiteiten

Programma’s

Onze programma’s richten zich op de wijk Beijum. We stimuleren gezond leven en bewegen, kinderen & gezinnen, eerlijk en duurzaam, zingeving en geloof en elkaar helpen. Heb je een mooie idee om de wijk te verbinden? Om van betekenis te zijn? Neem dan contact met ons op!

MeetUp

De MeetUp is een lunchbijeenkomst waar je andere wijkbewoners kan ontmoeten. Het haat over ontmoeting en inspiratie. En over geloof en zingeving. En hoe dit ons dagelijkse leven raakt.

Bekijk activiteiten

 

 

 

 

Beijum Beweegt!

Met ons programma Beijum Beweegt helpen we wijkbewoners, van jong tot oud,  om gezond te leven en te bewegen. We doen dit door beweeggroepen op te starten, in samenwerking met bewoners en organisaties in de wijk.

Lees meer

Het Fort

Het Fort is er voor kinderen die in kwetsbare gezinnen opgroeien. Twee middagen in de week – drie jaar lang – komen zij bij ons en volgen ons programma. Ze leren de vaardigheden die ze nodig hebben om van hun leven een succes te maken. Wij willen dat kinderen gezien, gekend en erkend worden. We verlangen er naar dat elk kind weet ‘Ik ben waardevol, ik heb de wereld iets te bieden’. Want elk kind heeft recht heeft op een kansrijke toekomst.

Lees meer

Beijumse Buurtverbinder

De Beijumse Buurtverbinder koppelt vrijwilligers uit Beijum als ‘buddy’ aan een Beijumer uit een kwetsbare doelgroep. Als buddy’s kun je gezamenlijke activiteiten doen, zoals boodschappen halen of samen koffie drinken.

Lees meer