Vier Pasen met een speurtocht

Met Kerst werd er een lichtjestocht georganiseerd. Veel van jullie hebben hier aan meegedaan. Dit weekend is het Pasen. Christenen over heel de wereld denken daarbij aan de dood en opstanding van Jezus. Ook staan we stil bij nieuw leven, de lente is begonnen! 

 

Komende maandag wordt er een speurtocht uitgezet voor peuters en kinderen van groep 1 t/m 8 van de basisschool. Het gaat over Pasen en de start is bij basisschool het Palet, Froukemaheerd 1.

De speurtocht wordt zo uitgezet, dat je deze vanaf 14.00 uur zelfstandig kunt gaan lopen. Je hebt hiervoor wel een beschrijving en vragen nodig.

Houd je ten allen tijde aan de RIVM richtlijnen en ga met maximaal 2 volwassenen (12+) op stap.  Kinderen onder de 12 jaar tellen hierbij niet mee.

Voeg je ook niet samen met een ander groepje en houdt minimaal 10 meter afstand van andere groepjes. Zo blijven we ons goed houden aan de lock down regels.

Voor 3 verschillende leeftijdsgroepen zijn vragen gemaakt, dus vindt jouw kind het leuk om met een vriendje/ vriendinnetje van dezelfde leeftijd te lopen, dan mag dat natuurlijk. Spreek dit dan even onderling af met andere ouders.

De 3 verschillende leeftijdsgroepen zijn;

  1. peuter & kleuters
  2. groep 1 t/m 4
  3. groep 5 t/m 8

Aan het einde is er nog een paasopdracht. Het is voor ons handig om te weten hoeveel mensen er meedoen. Daarom willen we graag van tevoren weten hoeveel volwassenen en kinderen er mee doen.

Je kan dit laten weten door uiterlijk zondagmiddag een mailtje te sturen aan Jaap & Annelies. Zij zullen jullie de speurtochtbeschrijving mailen.

Alvast heel veel plezier!