Zaalvoetbal

Wil jij lekker voetballen? Samen met andere jongeren uit Beijum? Elke eerste zondag van de maand wordt er gevoetbald in de sporthal Beijum. Ook organiseren we leuke uitjes, zoals Karten of doen we mee aan voetbaltoernooitjes.

Gezellige sfeer

Samen zorgen we voor een fijne sfeer. Er is geen scheidsrechter. Je bent scheidsrechter voor jezelf. Als de bal via jou uit ging, geef je het eerlijk aan. Als je een overtreding maakt, zeg je sorry en geef je de tegenstander een vrije trap (en een hand of box). We spreken elkaar hier op aan.

We doen het samen

Klaarzetten, opruimen, om elkaar denken. We doen het samen. En dat lukt ook, want we doen dit al bijna zeven jaar. Nodig daarom ook gerust vrienden uit die hier ook aan mee willen doen.

Eerlijke teams

Er worden eerlijke teams gemaakt met alle aanwezigen. Zo zorgen we ervoor dat er gelijkwaardige teams zijn, die het tegen elkaar opnemen. Potjes spelen we tot er drie doelpunten gescoord worden, of als de afgesproken tijd voorbij is.

Community

We zijn een positieve community. Dus naast het voetballen gaan we ook wel eens karten. Meestal aan het einde van het seizoen. Of we organiseren een voetbaltoernooitje, waaraan andere teams uit de stad kunnen meedoen. Of we doen mee met een georganiseerd toernooitje ergens in Nederland. En op de terugweg eten we ons vol bij de McDonalds.

Wanneer: 3 april 2022 | 20:00 - 21:30
Locatie: Sporthal Beijum