Weet wat je eet

De afgelopen maanden waren extra uitdagend voor zowel alleenstaanden als gezinnen. Daarom zijn we vanuit BijHem het voedselproject gestart: ‘Weet wat je eet’. Hierbij laten we buurtbewoners kennismaken met lokaal en gezond eten.

Op verschillende manieren, is er aandacht voor gezonde keuzes en proberen we een blijvende verandering teweeg te brengen door je kennis te laten maken met diverse lokale manieren van eten: kopen bij de boer, naar de markt, verspakketten.

We willen het stimuleren en makkelijk maken om gezonde keuzes te maken. We hebben een subsidie gekregen, zodat ook mensen met een kleine portemonnee hieraan mee kunnen doen.

Het project zal starten in september 2020.

Wil je ook graag meedoen? Of ken je iemand voor wie het mooi zou zijn om hieraan mee te doen? Laat het ons weten door een email te sturen naar Judith

Daarnaast zal Henk Landwehr van Goudgewas, vanaf 26 juni elke vrijdagavond van 19.30-20.00 uur weer naar Kardinge komen, zodat je daar je verspakketten op kunt halen. Hij staat op de parkeerplaats bij de klimtoren (die is niet te missen:))

Elke week is er een wisselend aanbod, afhankelijk van het seizoen en de beschikbare producten.

Je kunt je bestelling vanaf nu doorgeven aan Goudgewas, direct betalen, en je pakket op vrijdag zelf op komen halen tussen 19.30 en 20.00!

Wanneer: 1 juli 2020 - 31 december 2020
Locatie: Beijum