Lichtjestocht 2020

Wij willen graag het kersfeest met jou vieren! Kerst is het feest van licht. Licht in donkere tijden. Doe je mee met de lichtjestocht?

Op donderdag 24 december organiseren wij een kerstwandeling voor alle Beijumers. Tijdens deze lichtjestocht zal onder andere het kerstverhaal door middel van een kerstvossenjacht verteld worden.
Daarnaast kan je een kerstwens in een wensboom doen bij PKN De Bron en je kunt een filmpje bekijken van kinderen die hun schitterende talent laten. Dit wil je toch meemaken? Kom en beleef een schitterende middag/avond.

Laat jouw lichtje schijnen tijdens de kerst-wandeling. Je loopt langs verschillende plekken in Beijum en beleeft het kerstverhaal. Groepjes bestaan uit maximaal vier personen of één huishouden. Loop je liever alleen, geef dit dan aan bij je aanmelding. Na je aanmelding ontvang je het tijdstip van jouw wandeling. De wandeling duurt ongeveer een uur. Neem zelf een lichtje mee!

Sta op en schitter, je licht is gekomen

Meld je aan

Om te weten wie er gaan wandelen horen we graag of je komt. Meld je daarom aan en vertel ons met hoeveel je van plan bent te komen. Dit is ook nodig om te voldoen aan de maatregelen rondom het Corona virus

Mail ons
Wanneer: 24 december 2020 | 16:00 - 18:00
Locatie: Beijum