Een veilig plekje

Een veilig plekje

10 april 2018 jeugd zingeving 0

 

Doordeweeks zijn er voor kinderen uit Beijum allerlei activiteiten, maar op zondag is er weinig te doen in de wijk. Daarom bieden wij kinderen op zondagmiddag een veilig plekje waar ze terecht kunnen.

Sinds september 2017 is de Wegwijzer ook eens in de twee weken op zondag open van 15.00 tot 16.30 uur. Voor alle kinderen uit Beijum van tussen de 5 en 11 jaar oud is er dan de Kidsclub georganiseerd door BijHem Community. Tijdens de Kidsclub gaan we samen zingen, knutselen en luisteren we naar een verhaal over de God uit de Bijbel. De kidsclub is open voor iedereen, je hoeft niet in God te geloven om te komen. Neem gerust je vriendje of vriendinnetje mee! Voor de papa’s en mama’s staat er koffie of thee klaar.

Carien: “We hebben een vaste groep van ongeveer 8 deelnemende kinderen, maar hebben ook al eens 16 kinderen op bezoek gehad en werd het zaaltje te klein. Sindsdien maken we gebruik van de grote ruimte achterin de Wegwijzer en kunnen we meer kinderen verwelkomen.  We zijn heel dankbaar voor het gebruik van deze locatie. Voor de kinderen is het een bekend gebouw omdat de Bibliotheek er ook in gehuisvest is.”

De Kidslub wordt gehouden in de Wegwijzer (naast de bieb op plein Oost). Op zondagmiddagen van 15:00 uur tot 16:30 uur. De volgende Kidsclub is op 15 april en daarna 29 april. Het is elke twee week. Voor meer informatie en contact: Facebook.com/Bijhem en info@bijhem.net

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *